Plan zajęć przedmiotu Ogólna Technologia Żywności [T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX] Semestr zimowy 2013/2014
Ustawienia planu
Poniedziałek
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45
Sala 0.135, budynek nr TZ
Wtorek
Środa
Czwartek
Krzysztof Surówka
8:15
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności