Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna Technologia Żywności [T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX] Semestr zimowy 2013/2014

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak
14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak
14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45 Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Agnieszka Zawiślak
17:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Krzysztof Surówka
8:15 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 8:15 - 9:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)