Plan zajęć przedmiotu Ogólna Technologia Żywności [T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX] semestr zimowy 2012/2013
Ustawienia planu
Poniedziałek
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45
Sala 0.135, budynek nr TZ
Wtorek
Środa
Czwartek
Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:15
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności