Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna Technologia Żywności [T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX] semestr zimowy 2012/2013

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
9:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy wtorek, 9:30 - 12:30 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
9:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 9:30 - 12:30 Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każdy wtorek, 12:45 - 15:45 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy wtorek, 12:45 - 15:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:15 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 8:15 - 9:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)