Plan zajęć przedmiotu Ogólna Technologia Żywności [T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX] semestr zimowy 2012/2013
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
9:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 9:30 - 12:30
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
9:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy wtorek, 9:30 - 12:30
Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
12:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każdy wtorek, 12:45 - 15:45
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
12:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy wtorek, 12:45 - 15:45
Sala 0.135, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:15
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności