Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX] Semestr letni 2016/2017

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość14:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 15:30 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Grzegorz Fiutak, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 10:45 Sala 0.136, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 10:45 Sala 0.135, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 13:15 Sala 0.136, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 13:15 Sala 0.135, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)