Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX] semestr zimowy 2012/2013
Ustawienia planu
Poniedziałek
Ewa Hajduk
9:00
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 9:00 - 11:15
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Wtorek
Środa
Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Karolina Malecka, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności