Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności [T.AOZ.TSP01.SM.TTZTA] Semestr letni 2011/2012

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Małgorzata Bączkowicz
niestandardowa częstotliwość8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 13:00 Sala 1.71, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna
niestandardowa częstotliwość13:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15 Sala 1.28, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)