Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX] Semestr letni 2011/2012

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Paulina Pająk
14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 8 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
17:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 9 każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wtorek

Małgorzata Bączkowicz
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7 każdy wtorek, 8:00 - 11:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Sławomir Pietrzyk, Joanna Sobolewska-Zielińska
11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6 każdy wtorek, 11:00 - 14:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Sławomir Pietrzyk
14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 każdy wtorek, 14:00 - 17:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Środa

Dorota Gałkowska
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każda środa, 8:00 - 11:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska, Paulina Pająk
11:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każda środa, 11:15 - 14:15 Sala 1.73, budynek nr TZ
Joanna Sobolewska-Zielińska
14:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każda środa, 14:30 - 17:30 Sala 1.73, budynek nr TZ

Czwartek

Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna
11:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 11:30 - 13:00 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Sławomir Pietrzyk
17:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy czwartek, 17:45 - 20:45 Sala 1.73, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)