Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX] Semestr letni 2011/2012

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.7
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Małgorzata Bączkowicz
8:00, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Dorota Gałkowska
9:00
10:00
11:0011:00, gr.6
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Sławomir Pietrzyk, Joanna Sobolewska-Zielińska
11:15, gr.3
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Dorota Gałkowska, Paulina Pająk
11:30, gr.1
Wykład (s.Wykładowa II), Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna
12:00
13:00
14:0014:00, gr.5
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Sławomir Pietrzyk
14:30, gr.4
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Joanna Sobolewska-Zielińska
14:45, gr.8
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Paulina Pająk
15:00
16:00
17:00
17:45, gr.9
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Paulina Pająk
17:45, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (1.73), Sławomir Pietrzyk
18:00
19:00
20:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)