Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX] Semestr letni 2011/2012
Ustawienia planu
Poniedziałek
Paulina Pająk
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 8
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 9
każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Wtorek
Małgorzata Bączkowicz
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7
każdy wtorek, 8:00 - 11:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Sławomir Pietrzyk, Joanna Sobolewska-Zielińska
11:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6
każdy wtorek, 11:00 - 14:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Sławomir Pietrzyk
14:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5
każdy wtorek, 14:00 - 17:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Środa
Dorota Gałkowska
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każda środa, 8:00 - 11:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska, Paulina Pająk
11:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każda środa, 11:15 - 14:15
Sala 1.73, budynek nr TZ
Joanna Sobolewska-Zielińska
14:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każda środa, 14:30 - 17:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Czwartek
Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna
11:30
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 11:30 - 13:00
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Sławomir Pietrzyk
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy czwartek, 17:45 - 20:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności