Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.AOZ.ANOCJ.SI.TTZDX] Semestr letni 2011/2012

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Teresa Fortuna
11:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 11:30 - 13:00 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Piątek

Teresa Fortuna, Karolina Pycia
raz na dwa tygodnie - nieparzyste8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 co drugi piątek (nieparzyste), 8:00 - 11:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Teresa Fortuna, Paulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska
raz na dwa tygodnie - nieparzyste8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 co drugi piątek (nieparzyste), 8:00 - 11:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (nieparzyste)" odbywają się w pierwszym tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)" odbywają się w drugim tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Jeśli zajęcia wypadają w dniu wolnym, to nie odbywają się, natomiast nie ma to wpływu na terminy kolejnych zajęć - odbędą się one dwa tygodnie później.

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)