Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.SI.TTZTZ.T] Semestr zimowy 2023/2024

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Agnieszka Pluta-Kubica, Jacek Słupski
jednokrotnie8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:30 - 10:45 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
jednokrotnie11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:00 - 13:15 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Marek Sady
niestandardowa częstotliwość13:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45 Sala 1.41, budynek nr TZ

Środa

Agnieszka Pluta-Kubica, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 11:15 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45 Sala 1.41, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)