Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Magda Filipczak-Fiutak, Piotr Gębczyński, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćMagda Filipczak-Fiutak, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Magda Filipczak-Fiutak, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
8:00
Wykład, grupa 1
każdy piątek, 8:00 - 10:15
Sala zdalne, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności