Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.NI.TTZTZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
jednokrotnie8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Marek Sady
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:00 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Marek Sady
jednokrotnie8:00 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
jednokrotnie10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwość11:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 13:30 Sala 1.41, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)