Plan zajęć przedmiotu Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
jednokrotniePiotr Gębczyński, Monika Wszołek
jednokrotniePiotr Gębczyński, Monika Wszołek
jednokrotnieSobota
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Monika Wszołek
jednokrotnieNiedziela
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności