Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:008:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
8:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
9:00
10:00
10:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
10:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
11:00
11:45, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
12:00
13:00
14:0014:00, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
14:45, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
15:00
16:00
16:30, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
17:00
18:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)