Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2021/2022 - Semestr zimowy 2020/2021 - Semestr zimowy 2019/2020 - Semestr zimowy 2018/2019

Wybrany podział planu:    
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:008:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
8:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
9:00
10:00
10:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
10:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.41), Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
11:00
11:45, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
12:00
13:00
14:0014:00, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
14:45, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
15:00
16:00
16:30, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
17:00
18:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-7 (2022-11-16)