Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Toksykologia żywności [T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2020/2021

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Barbara Borczak
8:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Barbara Borczak
8:45, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.102), Barbara Borczak
9:009:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.102), Barbara Borczak
10:0010:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.102), Barbara Borczak
10:30, gr.3
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Barbara Borczak
11:00
12:00
12:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Elżbieta Sikora
13:00
14:00
15:00
16:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)