Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Toksykologia żywności T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T
Plan zajęć - Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr letni 2020/2021 - Semestr letni 2019/2020 - Semestr letni 2018/2019 - Semestr letni 2017/2018

Wybrany podział planu:     
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Barbara Borczak
8:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Barbara Borczak
8:45, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.102), Barbara Borczak
9:009:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.102), Barbara Borczak
10:0010:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.102), Barbara Borczak
10:30, gr.3
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Barbara Borczak
11:00
12:00
12:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Elżbieta Sikora
13:00
14:00
15:00
16:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności