Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Toksykologia żywności [T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość16:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 18:15 Sala 1.102, budynek nr TZ

Wtorek

Elżbieta Sikora
13:15 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 13:15 - 14:45 Sala 1.35, budynek nr TZ

Środa

Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość13:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45 Sala 1.102, budynek nr TZ
Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość16:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 18:15 Sala 1.102, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość12:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45 Sala 1.102, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)