Plan zajęć przedmiotu Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności [T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Jacek Słupski, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćJacek Słupski, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćJacek Słupski, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćJacek Słupski, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Jacek Słupski, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćJacek Słupski, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Piotr Gębczyński
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności