Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych [T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Marek Sikora
niestandardowa częstotliwość12:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 13:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Magdalena Krystyjan
jednokrotnie8:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:45 - 11:45 Sala 0.72, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość9:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:30 - 11:45 Sala 0.72, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
jednokrotnie12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:00 Sala 0.72, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 14:15 Sala 0.72, budynek nr TZ

Czwartek

Magdalena Krystyjan
jednokrotnie8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:45 Sala 0.73, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
jednokrotnie12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45 Sala 0.73, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)