Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Bezpieczeństwo i jakość w opracowywaniu nowych produktów żywnościowych T.6s.BJOP.SI.TJBJY.T
Plan zajęć - Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr letni 2020/2021 - Semestr letni 2019/2020 - Semestr letni 2018/2019 - Semestr letni 2017/2018

Wybrany podział planu:     
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.73), Magdalena Krystyjan
8:45, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.72), Magdalena Krystyjan
9:00
9:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.72), Magdalena Krystyjan
10:00
11:00
12:0012:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Marek Sikora
12:00, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.72), Magdalena Krystyjan
12:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.72), Magdalena Krystyjan
12:00, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.73), Magdalena Krystyjan
13:00
14:00
15:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności