Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Systemy zarządzania jakością żywności [T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2017/2018

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
Wykład (0.91), Monika Wszołek
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
15:15, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (0.91), Monika Wszołek
15:30, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.91), Agnieszka Pluta-Kubica, Marek Sady, Monika Wszołek
16:00
17:00
18:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)