Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego [T.5s.IAPS.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Teresa Witczak
8:00 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 8:00 - 9:30

Środa

Czwartek

Piątek

Teresa Witczak
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala 0.139, budynek nr TZ
Teresa Witczak
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala 0.142, budynek nr TZ
Teresa Witczak
niestandardowa częstotliwość12:50 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:50 - 15:05 Sala 0.139, budynek nr TZ
Teresa Witczak
niestandardowa częstotliwość12:50 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:50 - 15:05 Sala 0.142, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)