Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Marek Sady, Magdalena Surma, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Tomasz Dera, Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Magda Filipczak-Fiutak, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Tomasz Dera, Magda Filipczak-Fiutak, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Magda Filipczak-Fiutak, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Marek Sady, Magdalena Surma, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Magda Filipczak-Fiutak, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności