Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
jednokrotnie11:30 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 13:45 Sala 1.35, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość14:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala 1.35, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Środa

Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:30 Sala 0.111, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00 Sala 0.105, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość17:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 21:00 Sala 0.105, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Czwartek

Piątek

Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15 Sala 0.111, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15 Sala 1.82, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 16:45 Sala 0.105, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków tel: +48 12 662 44 44 https://urk.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0 (2024-11-08)