Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2023/2024 - Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-10-03 - 2022-10-09  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:0014:00, gr.1
Wykład (1.35), Kinga Topolska, Marek Sady, Anna Sadowska-Rociek
15:00
16:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)