Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2023/2024 - Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022

Wybrany podział planu:    
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
10:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
11:00
11:30, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (1.35), Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
12:00
12:15, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
12:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
12:45, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
13:0013:00, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
14:0014:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (1.35), Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
15:00
16:00
17:0017:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
18:00
19:00
20:00
21:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)