Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2024/2025
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
9:45
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 9:45 - 12:00
Sala zdalne, budynek nr TZ
Środa
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności