Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
9:45 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 9:45 - 12:00 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15 Sala 0.111, budynek nr TZ
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15 Sala 0.111, budynek nr TZ
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15 Sala 0.111, budynek nr TZ
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00 Sala 0.105, budynek nr TZ
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość17:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00 Sala 0.105, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:45 Sala 0.105, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)