Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T] Semestr zimowy 2019/2020
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
9:45
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 9:45 - 12:00
Sala 1.35, budynek nr TZ
Środa
Katarzyna Petka-Poniatowska, Marek Sady, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćKatarzyna Petka-Poniatowska, Marek Sady, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności