Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T] Semestr zimowy 2018/2019
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Ewa Cieślik, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
9:45
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 9:45 - 12:00
Sala 1.35, budynek nr TZ
Środa
Ewa Cieślik, Iwona Cieślik, Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćEwa Cieślik, Iwona Cieślik, Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćEwa Cieślik, Iwona Cieślik, Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćEwa Cieślik, Iwona Cieślik, Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćEwa Cieślik, Iwona Cieślik, Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Ewa Cieślik, Iwona Cieślik, Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności