Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2017/2018

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2020/2021 - Semestr zimowy 2019/2020 - Semestr zimowy 2018/2019 - Semestr zimowy 2017/2018

Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2018-01-29 - 2018-02-04  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
8:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Agnieszka Pluta-Kubica, Kinga Topolska, Marek Sady
8:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Agnieszka Pluta-Kubica, Kinga Topolska, Marek Sady
8:30, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Agnieszka Pluta-Kubica, Kinga Topolska, Marek Sady
9:00
9:45, gr.1
Wykład (1.35), Kinga Topolska, Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady
10:00
11:00
12:00
12:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Agnieszka Pluta-Kubica, Kinga Topolska, Marek Sady
13:00
13:15, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Agnieszka Pluta-Kubica, Kinga Topolska, Marek Sady
14:00
15:00
16:00
17:00
17:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Agnieszka Pluta-Kubica, Kinga Topolska, Marek Sady
18:00
19:00
20:00
21:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności