Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T] Semestr zimowy 2017/2018

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
8:30, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Agnieszka Pluta-Kubica, Marek Sady, Kinga Topolska
8:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Agnieszka Pluta-Kubica, Marek Sady, Kinga Topolska
8:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Agnieszka Pluta-Kubica, Marek Sady, Kinga Topolska
9:00
9:45, gr.1
Wykład (1.35), Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
10:00
11:00
12:00
12:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Agnieszka Pluta-Kubica, Marek Sady, Kinga Topolska
13:00
13:15, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Agnieszka Pluta-Kubica, Marek Sady, Kinga Topolska
14:00
15:00
16:00
17:00
17:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.105), Agnieszka Pluta-Kubica, Marek Sady, Kinga Topolska
18:00
19:00
20:00
21:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)