Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Higiena i toksykologia żywności [T.5s.HITZ.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2024/2025

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Dominika Kwaśny
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 1.102, budynek nr TZ
Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala 1.102, budynek nr TZ

Czwartek

Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość12:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45 Sala 1.102, budynek nr TZ
Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15 Sala 1.102, budynek nr TZ
Mariola Drozdowska
niestandardowa częstotliwość17:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 17:30 - 19:45 Sala 1.102, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)