Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Higiena i toksykologia żywności [T.5s.HITZ.SI.TTDDX.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Elżbieta Sikora
8:00 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 8:00 - 9:30
Mariola Drozdowska
niestandardowa częstotliwość10:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00 Sala 1.102, budynek nr TZ
Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala 1.102, budynek nr TZ
Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość16:20 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:20 - 18:35 Sala 1.102, budynek nr TZ
Barbara Borczak
niestandardowa częstotliwość18:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:45 - 21:00 Sala 1.102, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)