Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
Plan zajęć - Semestr letni 2017/2018

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr letni 2019/2020 - Semestr letni 2018/2019 - Semestr letni 2017/2018

Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2018-08-06 - 2018-08-12  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
9:45, gr.1
Wykład (s.Wykładowa I), Krzysztof Surówka, Ireneusz Maciejaszek
10:00
11:00
11:30, gr.3
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
11:30, gr.4
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
11:45, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
11:45, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
12:00
13:00
14:00
14:45, gr.7
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
14:45, gr.8
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś
15:0015:00, gr.5
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
15:00, gr.6
Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak, Magdalena Witek
16:00
17:00
18:0018:00, gr.9
Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Grzegorz Fiutak, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś
19:00
20:00
21:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności