Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T] Semestr letni 2016/2017
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Joanna Banaś, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
8:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 8:15 - 11:15
Joanna Banaś, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
8:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy wtorek, 8:15 - 11:15
Joanna Banaś, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.135, budynek nr TZ
Iwona Tesarowicz
15:00
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 15:00 - 16:15
Sala 1.104, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności