Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2020/2021
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieWtorek
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności