Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Agnieszka Zawiślak
18:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wtorek

Joanna Banaś, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy wtorek, 14:45 - 17:45 Sala 0.136, budynek nr TZ
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy wtorek, 14:45 - 17:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Agnieszka Zawiślak
8:00 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 8:00 - 9:30 Sala 1.35, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)