Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T] Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Zawiślak
jednokrotnieSobota
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJoanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Zawiślak
jednokrotnieAgnieszka Zawiślak
jednokrotnieJoanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJoanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieNiedziela
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJoanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieAgnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności