Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Zawiślak
jednokrotnieAgnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Zawiślak
jednokrotnieSobota
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności