Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Fermentacja i dojrzewanie piwa [T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T] Semestr letni 2022/2023

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Monika Cioch-Skoneczny, Magdalena Januszek
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 20:15 Sala 1.139, budynek nr TZ
Monika Cioch-Skoneczny, Magdalena Januszek
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 20:15 Sala 1.139, budynek nr TZ

Wtorek

Aleksander Poreda
niestandardowa częstotliwość14:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 16:15 Sala 1.124, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)