Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Fermentacja i dojrzewanie piwa [T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Aleksander Poreda
niestandardowa częstotliwość10:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 13:00 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Aneta Ciosek
jednokrotnie12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45 Sala 1.139, budynek nr TZ
Aneta Ciosek
jednokrotnie16:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 19:45 Sala 1.139, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Aneta Ciosek
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15 Sala 1.139, budynek nr TZ
Aneta Ciosek
niestandardowa częstotliwość14:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 18:15 Sala 1.139, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)