Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Małgorzata Bączkowicz
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 8:00 - 11:15 Sala 1.73, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz, Karolina Królikowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy wtorek, 11:30 - 14:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz, Karolina Królikowska, Paulina Pająk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Angelika Wojtyś
15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy wtorek, 15:00 - 18:15 Sala 1.73, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Małgorzata Bączkowicz, Sławomir Pietrzyk
niestandardowa częstotliwość12:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 13:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Dorota Gałkowska, Karolina Królikowska, Paulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska, Angelika Wojtyś
15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każdy piątek, 15:00 - 18:15 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)