Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Paulina Pająk
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 8:00 - 11:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz, Angelika Wojtyś
11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6 każdy wtorek, 11:00 - 14:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska, Angelika Wojtyś
14:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 każdy wtorek, 14:15 - 17:15 Sala 1.73, budynek nr TZ

Środa

Karolina Królikowska, Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Jacek Rożnowski
8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każda środa, 8:30 - 11:30 Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
11:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każda środa, 11:45 - 14:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każda środa, 15:00 - 18:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Czwartek

Sławomir Pietrzyk
11:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 11:30 - 13:00 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)