Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2019/2020
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Paulina Pająk
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy wtorek, 8:00 - 11:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz, Angelika Wojtyś
11:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6
każdy wtorek, 11:00 - 14:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska, Angelika Wojtyś
14:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5
każdy wtorek, 14:15 - 17:15
Sala 1.73, budynek nr TZ
Środa
Karolina Królikowska, Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Jacek Rożnowski
8:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każda środa, 8:30 - 11:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
11:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każda środa, 11:45 - 14:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
15:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każda środa, 15:00 - 18:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Czwartek
Sławomir Pietrzyk
11:30
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 11:30 - 13:00
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności