Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2018/2019
Ustawienia planu
Poniedziałek
Paulina Pająk
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
18:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 8
każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Wtorek
Karolina Królikowska, Paulina Pająk
7:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7
każdy wtorek, 7:45 - 10:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
11:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6
każdy wtorek, 11:00 - 14:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska
14:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5
każdy wtorek, 14:00 - 17:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Środa
Paulina Pająk
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 9
każda środa, 8:00 - 11:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
11:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każda środa, 11:30 - 14:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Angelika Wojtyś
14:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każda środa, 14:30 - 17:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Izabela Przetaczek-Rożnowska
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każda środa, 17:45 - 20:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Czwartek
Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Joanna Sobolewska-Zielińska
11:30
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 11:30 - 13:00
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Piątek
Małgorzata Bączkowicz
13:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 10
każdy piątek, 13:45 - 16:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności