Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Joanna Sobolewska-Zielińska
7:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 9 każdy poniedziałek, 7:00 - 10:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45 Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
18:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 8 każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wtorek

Małgorzata Bączkowicz
7:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7 każdy wtorek, 7:45 - 10:45 Sala 0.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6 każdy wtorek, 11:00 - 14:00 Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska
14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 każdy wtorek, 14:00 - 17:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Środa

Robert Socha
11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każda środa, 11:30 - 14:30 Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
14:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każda środa, 14:30 - 17:30 Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
17:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każda środa, 17:45 - 20:45 Sala 1.73, budynek nr TZ

Czwartek

Teresa Fortuna, Joanna Sobolewska-Zielińska
11:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 11:30 - 13:00 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)