Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2016/2017
Ustawienia planu
Poniedziałek
Joanna Sobolewska-Zielińska
7:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 10
każdy poniedziałek, 7:00 - 10:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Robert Socha
18:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 8
każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Wtorek
Izabela Przetaczek-Rożnowska
7:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7
każdy wtorek, 7:45 - 10:45
Sala 0.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska
11:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6
każdy wtorek, 11:00 - 14:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Karolina Królikowska
14:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5
każdy wtorek, 14:00 - 17:00
Sala 1.73, budynek nr TZ
Środa
Karolina Królikowska
11:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każda środa, 11:30 - 14:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Dorota Gałkowska, Paulina Pająk
14:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każda środa, 14:30 - 17:30
Sala 1.73, budynek nr TZ
Paulina Pająk
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 9
każda środa, 17:45 - 20:45
Sala 1.73, budynek nr TZ
Czwartek
Teresa Fortuna, Paulina Pająk
11:30
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 11:30 - 13:00
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Piątek
Małgorzata Bączkowicz
7:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy piątek, 7:15 - 10:15
Sala 1.73, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności