Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności [T.4s.AOJZ.SI.TTZIX.T] Semestr letni 2016/2017

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Teresa Fortuna, Paulina Pająk
11:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 11:30 - 13:00 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Piątek

Małgorzata Bączkowicz
10:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy piątek, 10:15 - 13:15 Sala 1.73, budynek nr TZ
Małgorzata Bączkowicz, Paulina Pająk
13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy piątek, 13:15 - 16:15 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)